Onze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. Ga je hiermee akkoord?

Verhuur & accommodatie

Veel Scoutinggroepen verhuren hun clubhuis of kampeerterreinen aan andere scouts en vaak ook aan niet-scouts. Tegelijkertijd zijn scouts jaarlijks op zoek naar de leukste plekjes om op zomerkamp te gaan. Dat is soms een hele zoektocht. De accommodatiegids in Scouts Online maakt die zoektocht een stuk makkelijker voor scouts die op zoek zijn naar een leuke locatie voor hun kamp. In de accommodatiegids vind je al meer dan 800 locaties van Scoutinggroepen uit het hele land. Achter deze accommodatiegids zit een slimme verhuurmodule in Scouts Online, die het huren én verhuren van Scoutinggebouwen en –terreinen een stuk makkelijker maakt!

 

Verhuur in de regio

In de regio Lek- en IJsselstreek worden vele clubhuizen verhuurd. Op de kaart staan de groepen die hun clubhuis via de scouting accommodatiegids beschikbaar hebben gesteld (tip: je kan dus ook via de accommodatiegids of via het contactformulier van de betreffende groep in contact treden met de verhuurder)

Los van accommodatie in de scoutinggids kan je binnen de regio ook andere zaken huren.

  • Olivier van Noort II heeft bijvoorbeeld veel soorten tenten te huur;
  • Klimopgroep heeft bijvoorbeeld tenten, een lelievlet, aanhanger en boottrailer te huur;
  • Scouting Moordrecht verhuurt bijvoorbeeld accommodatie buiten de accommodatiegids om;
  • Scouting WILO verhuurt bijvoorbeeld accommodatie buiten de accommodatiegids om;
  • Scouting Jan van Hoof-groep verhuurt bijvoorbeeld accommodatie buiten de accommodatiegids om.

Disclaimer: dit is slechts een selectie op basis van een regiobrede inventarisatie die ieder moment kan verouderen. Kijk alsjeblieft naar de verschillende websites van de regio voor wat ze allemaal te bieden hebben - want de verschillende groepen binnen de regio hebben zo ontzettend veel te bieden!

 

Accomodaties op de kaart