Onze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. Ga je hiermee akkoord?

Bevers (5-7 jaar)

De bevers spelen in het thema van het dorp Hotsjietonia. Het spelen in een thema prikkelt de fantasie, waardoor kinderen zich ontwikkelen. De themaverhalen bij de bevers zijn realistisch, zodat ze gemakkelijk gekoppeld kunnen worden aan de gebeurtenissen die in de groep plaatsvinden. De verhalen zijn niet alleen maar positief, er wordt ook ingespeeld op goed en kwaad en op emoties. Daarbij hebben de verhalen een duidelijk begin en einde.


What's in a name?

Iedere groep in de regio heeft haar eigen identiteit en historie. Niet alle groepen noemen bevers daarom hetzelfde. De volgende benamingen komen voor in de regio lek- en IJsselstreek:

Bevers Christiaan de Wet
Bevers Jan van Hoof-groep
Bevers Olivier van Noort II
Bevers Scouting Jorisgroep Oudewater
Bevers Scouting Klimopgroep
Bevers Scouting Moordrecht
Bevers Scouting St. Victor
Bevers Zeeverkennersgroep De IJssel
Bevers Scouting Die Kantanky's
Bevers Scoutingvereniging de Schouw
Bevers-brug Scouting Reeuwijk
Bevers-dorp Scouting Reeuwijk
Land bevers Scouting WILO

Bevers op de kaart

Bever-doe-dag

BDD2021 Tekengebied 1

Datum | 19/06/2021
Tijd | Volgt
Locatie | Volgt
Kosten | €2,50 p.p.
Inschrijving | zie hieronder

Voor de Bever-doe-dag is een spelbrochure opgesteld door Scouting Nederland. Deze gebruiken we als handvat bij de organisatie. Naast spelsuggesties staat hierin ook het themaverhaal die als rode draad dient: 

De bewoners van Hotsjietonia maken zich klaar voor het jaarlijkse dorpsfeest. Plots worden de voorbereidingen verstoord door het gebrul van een felgele kikker! Waar komt hij vandaan?

Inschrijven - klik hier!

Leiding van bevers kan de groep inschrijven.

Vragen?

Heb je vragen over de beverdoedag, neem dan contact op met de organisatie. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Nieuws maart

Voor de Beverdoedag 2021 zijn we inmiddels met de eerste voorbereidingen begonnen! Met de bevers wordt een online regio activiteit lastig, dus mocht de activiteit niet fysiek door kunnen gaan dan zal deze helaas afgelast worden. 

Wij hopen natuurlijk dat we te zijner tijd weer fysiek bijeen kunnen komen. Houd daarom onze kanalen in de gaten voor de inschrijving die binnenkort open zal gaan! 

Groetjes, Suzanne en Femke