Onze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. Ga je hiermee akkoord?

Bever-doe-dag

BDD2021 Tekengebied 1

Datum | 19/06/2021
Tijd | Volgt
Locatie | Volgt
Kosten | €2,50 p.p.
Inschrijving | zie hieronder

Voor de Bever-doe-dag is een spelbrochure opgesteld door Scouting Nederland. Deze gebruiken we als handvat bij de organisatie. Naast spelsuggesties staat hierin ook het themaverhaal die als rode draad dient: 

De bewoners van Hotsjietonia maken zich klaar voor het jaarlijkse dorpsfeest. Plots worden de voorbereidingen verstoord door het gebrul van een felgele kikker! Waar komt hij vandaan?

Inschrijven - klik hier!

Leiding van bevers kan de groep inschrijven.

Vragen?

Heb je vragen over de beverdoedag, neem dan contact op met de organisatie. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Nieuws maart

Voor de Beverdoedag 2021 zijn we inmiddels met de eerste voorbereidingen begonnen! Met de bevers wordt een online regio activiteit lastig, dus mocht de activiteit niet fysiek door kunnen gaan dan zal deze helaas afgelast worden. 

Wij hopen natuurlijk dat we te zijner tijd weer fysiek bijeen kunnen komen. Houd daarom onze kanalen in de gaten voor de inschrijving die binnenkort open zal gaan! 

Groetjes, Suzanne en Femke 

Activiteiten van de Regio

Jaarlijks wordt
samen met
verschillende groepen
uit de regio activiteiten georganiseerd voor Bevers (5-7), Welpen (7-11), Scouts (11-15), Explorers (15-18) en Roverscouts (18-21)