Onze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. Ga je hiermee akkoord?

 

bowlen regio

Datum | 13/02/2021 (geannuleerd wegens corona)
Tijd | 16:30 (indien er veel animo is starten we 15:00)
Locatie | Bowling- en Partycentrum Krimpenhof
Kosten | €15,- pp
Inschrijving | zie hieronder

Inschrijven - klik hier!

Begeleiding van explorers kan de groep inschrijven.

Vragen?

Heb je vragen over de bowling party, neem dan contact op met de organisatie. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Nieuws januari 

 Helaas gaat het bowlen in verband met de lockdown niet door. Het bowlen zal op een later moment opnieuw georganiseerd worden.
 

Nieuws december

Voor alle explorers uit de Scouting Regio Lek- en IJsselstreek staat er een leuk uitje gepland. Op 13 februari 2021 gaan we bowlen! We zullen bowlen bij Bowling- en Partycentrum Krimpenhof, de aanvang is 16:30. Een drankje is bij het bowlen inbegrepen. Nadien zullen we gezamenlijk een hapje met elkaar eten bij de Scouting Jan Willem Friso. Afhankelijk van het animo zullen we het schema iets moeten uitbreiden, bij veel aanmeldingen zullen we om 15:00 beginnen en zal er in pools gebowld worden. Doen jullie gezellig mee?

Bij de inschrijving hoeft niet direct het exacte aantal explorers ingevuld te worden, als er een goede indicatie wordt gegeven dan houden we daarmee rekening. In januari zullen we contact opnemen voor de exacte aantallen en de betaling. Uiteraard houden we alle ontwikkelingen rondom corona goed in de gaten. Mochten er ontwikkelingen volgen waaruit blijkt dat het bowlen helaas niet kan doorgaan, dan gaan we op zoek naar een andere datum. Tot die tijd gaan we er natuurlijk vanuit dat het doorgaat!