Onze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. Ga je hiermee akkoord?

Op zaterdag 27 februari 2021 wordt er in samenwerking met ScoutCraft Levend Stratego XXL - online georganiseerd. Deze activiteit is voor alle welpen, scouts en explorers uit de regio van 7 t/m 18 jaar.

Minecraftspel Eventheader

Datum | 27/02/2021
Tijd | Welpen en Scouts van 18:30 tot 21:00, Explorers en Roverscouts/Stam vanaf 21:00 (let op: tijden zijn gewijzigd!)
Locatie | ScoutCraft
Kosten | Gratis
Inschrijving | zie hieronder

Informatie

In samenwerking met ScoutCraft wordt er Levend Stratego XXL - online georganiseerd voor alle welpen, scouts en explorers uit de regio. Dit programma is online via ScoutCraft. ScoutCraft is de enige officiële Minecraft server van Scouting Nederland! Speel samen met Scouts vanuit heel Nederland! Ga jij op avontuur in Survival, ga je ‘los’ in Creative of versla jij de anderen in onze Minigames? Jij bepaalt! De server kan zowel met Minecraft Bedrock [Laptop, Computer, Telefoon & Tablet] als Minecraft JAVA betreden worden. Voor de Scouts zonder minecraft heeft ScoutCraft 60 leenaccounts ter beschikking, zo is het programma voor iedereen toegankelijk. Om het programma voor zoveel als mogelijk kinderen toegankelijk te houden willen we vragen niet overbodig leenaccounts te reserveren. Voor het programma is er een online basishandleiding beschikbaar voor het spelen in en de installatie van Minecraft. Deze handleiding kan vooraf verspreid kan worden en is hier te downloaden samen met de PR materialen.

 In het kort:

  • Levend Stratego XXL - online met alle Welpen, Scouts, Explorers en Roverscouts/Stam
  • Opgeven / aanwezigheid leiding is niet verplicht
  • Minecraft account per lid is nodig
  • 60 leenaccounts beschikbaar voor de mensen zonder account (reserveren bij aanmelding!)
  • Online handleiding basis Minecraft en installatie hier te downloaden
  • Meer informatie/instructies op de mail naar alle kaderleden

Wist je dat het mogelijk is om ook met jouw scoutinggroep de leenaccounts van ScoutCraft te reserveren? Meer informatie over ScoutCraft vind je hier! Ideaal voor een online opkomst!

Inschrijving groepen klik hier

Namens een speltak schrijft één leidinglid de volledige speltak in. Er kunnen meerdere speltakken per Scoutinggroep ingeschreven worden.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Heb je vragen over dit online programma in samenwerking met ScoutCraft? Neem dan contact met de organisatie op. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deelnemende groepen

In dit kaartje kun je alle deelnemende groepen zien! Let op: we werken dit kaartje handmatig bij na iedere aanmelding. Het kan dus even duren voordat jouw groep erbij staat!