Onze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. Ga je hiermee akkoord?

Ontmoeting
Opening Ontmoeting 2019

 

Voor wie is Ontmoeting?

Ontmoeting is een regionaal kamp voor alle scouts uit de regio! Dat zijn jongens en meiden van 11 tot en met 15 jaar.

 

Hoe ziet Ontmoeting eruit?

Op ontmoeting wordt je met je ronde, patrouille, ploeg of bak in een subkamp ingedeeld. Een subkamp bestaat uit meerdere groepjes scouts van andere scoutinggroepen uit de regio. Vrijwel alle groepen uit de regio, van Oudewater tot Gouda en Boskoop tot Krimpen aan de Lek zijn aanwezig op dit kamp. Het leidingteam van een subkamp bestaat uit leiding van verschillende scoutinggroepen, bekende leiding zal wel altijd in de buurt zijn. Hierdoor leer je andere scouts en leiding kennen! De subkampen gaan de strijd met elkaar om de ontmoeting te winnen.

Informatie Ontmoeting 2021

Achter de schermen wordt weer druk gewerkt aan de Ontmoeting, uiteraard houden we alle ontwikkelingen rondom corona goed in de gaten. Mochten er ontwikkelingen volgen waaruit blijkt dat de ontmoeting niet door kan gaan, dan zal daarnaar gehandeld worden. Tot die tijd gaan we er natuurlijk vanuit dat het door gaat!

Datum | 13/05/2021 tot 15/05/2021
Tijd | 13 mei 10:00 tot 15 mei 15:00
Locatie | Volgt
Kosten | Volgt
Inschrijving | Volgt via deze pagina

Vragen?

Heb je vragen over Ontmoeting, neem dan contact met de organisatie op. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een paar filmpjes om de sfeer te proeven

Activiteiten van de Regio

Jaarlijks wordt
samen met
verschillende groepen
uit de regio activiteiten georganiseerd voor Bevers (5-7), Welpen (7-11), Scouts (11-15), Explorers (15-18) en Roverscouts (18-21)