Onze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. Ga je hiermee akkoord?

Scouts

Let op: wegens corona is dit evenement helaas geannuleerd!

Op zaterdag 6 februari 2021 vindt er een Spooktocht plaats. De spooktocht is voor alle scouts uit de regio van 11 t/m 15 jaar.

SpookTocht2021 EVENTHEADER FB Tekengebied 1

Datum | 06/02/2021 (geannuleerd wegens corona)
Tijd | Volgt (in de avond)
Locatie | Scouting Sint Victor Waddinxveen
Kosten | Gratis
Inschrijving | zie hieronder

Inschrijving groepen klik hier (inschrijving = vol - inschrijfformulier gesloten!)

Namens een scouts speltak schrijft één leidinglid de volledige speltak in. Er kunnen meerdere speltakken per Scoutinggroep ingeschreven worden

Inschrijving staf klik hier

Vind je het leuk om een handje te helpen tijdens de spooktocht? Meld je dan aan als staf!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Heb je vragen over de Spooktocht, neem dan contact met de organisatie op. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws januari

Helaas gaat de Spooktocht in verband met de lockdown niet door. Aan het enthousiasme heeft het niet gelegen, de inschrijving van de Spooktocht is namelijk eind december gesloten omdat het maximum aantal deelnemers bereikt was! De Spooktocht zal op een later moment opnieuw georganiseerd worden.
 

Nieuws november

We zijn welkom bij de Scouting Sint Victor Waddinxveen, de tocht zal dan lopen door het Gouwebos. Aan de spooktocht zijn geen kosten voor de deelnemers verbonden, Scouts kunnen dus gratis deelnemen. Dit is mogelijk doordat de regio de (beperkte) kosten van deze activiteit draagt. De inschrijving is geopend! Wel is bepaald dat er maximaal 100 deelnemers ontvangen worden. We houden natuurlijk de maatregelen omtrent corona in de gaten.