Onze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. Ga je hiermee akkoord?

Jungledag 2021

JD2021 Tekengebied 1

Datum | 12/06/21
Tijd | 10:30 - 14:00
Locatie | Scouting Jan van Hoof groep op GOUDasfalt.
Kosten | €??,- pp
Inschrijving | zie hieronder

Voor de Jungledag is een spelbrochure opgesteld door Scouting Nederland. Deze gebruiken we als handvat bij de organisatie. Naast spelsuggesties staat hierin ook het themaverhaal die als rode draad dient. Dit jaar is het thema 'Feest in de jungle'. 

“Beste junglevrienden, het is alweer bijna tijd voor het grote zomerfeest. En ik heb eens zitten rekenen: dit wordt alweer de 100e keer! Dus we moeten er samen een onvergetelijke feestdag van gaan maken.”

In 2021 vindt de Jungledag plaats op zaterdag 12 juni. Tijd van 10:30 - 14:00. De Jungledag zal plaatsvinden bij de Jan van Hoof groep op GOUDasfalt.

Mocht het zo zijn dat de Jungledag niet door kan gaan vanwege de coronamaatregelen wil de organisatie kijken of er misschien op locatie een speurtocht kan worden gedaan per speltak of dat er een online alternatief komt met opdrachten en een opening. Tenzij er wordt aangeven dat hier geen animo voor is.

Inschrijven - klik hier!

Leiding van welpen kan de groep inschrijven.

Vragen?

Heb je vragen over de Jungledag, neem dan contact op met de organisatie. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Nieuws maart

Ondanks alles, houden we gewoon de moed er in en zijn we inmiddels begonnen met het treffen van de voorbereidingen voor de Jungledag 2021. Hiervoor wordt hetzelfde verhaal gebruikt als wat voor vorig jaar gepland stond. Het wordt hopelijk dit jaar alsnog feest in de Jungle voor het 100-jarig bestaan van de welpen. De Jungledag zal dit jaar zijn op Goudsasfalt bij de Jan van Hoof.  

Mocht dit toch niet met elkaar kunnen, willen wij wel kijken of we er alsnog iets leuks van kunnen maken met wellicht een digitale opening. Houd onze digitale kanalen en je mail in de gaten voor de inschrijflink via sol! 

Groetjes, Annemarie 

Activiteiten van de Regio

Jaarlijks wordt
samen met
verschillende groepen
uit de regio activiteiten georganiseerd voor Bevers (5-7), Welpen (7-11), Scouts (11-15), Explorers (15-18) en Roverscouts (18-21)