Onze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. Ga je hiermee akkoord?

Regio Lek- & IJsselstreek

Regio Lek- & IJsselstreek bestaat uit 18 scoutinggroepen die gesitueerd zijn in de mooie Zuid-Hollandse natuur tussen de Lek en de IJssel. In de regio zijn zowel waterscoutinggroepen actief als landscoutinggroepen

De regioraad

Het beslissend orgaan van de regio is de regioraad. Hier komen groepen twee maal per jaar bij elkaar om beslissingen te nemen die de regio aangaan. Aan de orde komen onderwerpen als welke activiteiten worden er georganiseerd voor de kinderen, hoe wordt talentontwikkeling van de scouting vrijwilligers gefaciliteerd en wat vinden we van beleidsvoorstellen van Scouting Nederland?

De regioteams

Wanneer we met elkaar hebben besloten dat we trainingen of activiteiten willen dan gaan de verschillende regioteams aan de slag om dat te realiseren. Enthousiaste vrijwilligers doen hun stinkende best om de leukste feesten, activiteiten en trainingen neer te zetten voor Regio Lek & IJsselstreek

Het regiobestuur

De regioraden worden voorbereid en de regioteams worden ondersteund door het regiobestuur. Het bestuur bereidt bijvoorbeeld stukken voor voor de regioraad of geeft vrijwilligers advies en ondersteuning als het gaat om begrotingen sluitend krijgen of het bedenken van leuke activiteiten. Op het moment zitten in het bestuur van regio Lek- en IJsselstreek:

Voorzitter: Vacant
Secretaris: Hanny Heuvelman
Penningmeester: Ruud Mooijen
Afgevaardigde landelijke raad: Daan Blitz
Coördinator deskundigheidsontwikkeling Robert van Krimpen
Activiteitencoördinator:  Boudewijn van der Giessen
Algemeen lid: Vacant

Op de agenda

Vragen?

Wil jij iets weten
dat niet op deze
website staat? Wil jij je ook inzetten voor je medescouts in de regio? Heb je ergens ondersteuning bij nodig? Is er iets onduidelijk?