Onze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. Ga je hiermee akkoord?

Kamptraining 2019-2020

De kamptraining is een training waarmee leidinggevenden kunnen werken aan de competenties van de kwalificatiekaart 'op kamp'. Deze competenties gaan vooral over kamperen met een groep jeugd- of jongerenleden. Het is een training die veel leidinggevenden volgen na hun kwalificatie als leidinggevende, om zodoende hun kampkwalificatie te halen. Deze kwalificatie toont aan dat je de competenties beheerst om te kamperen met een groep jeugd- of jongerenleden.

De regio Lek & IJsselstreek biedt ook een kamptraining aan voor haar leden. Spelenderwijs organiseer je onder begeleiding een kamp. Van thema's tot programma's en van fincancien tot boze ouders... alle facetten rondom het organiseren van een zomerkamp worden door de trainers behandeld. Aan het einde van de training komen gekwalificeerde leidingleden in aanmerking voor hun kampkwalificatie en kunnen hun kennis meteen in de praktijk brengen bij hun echte zomerkamp.

Data

zaterdag 5 & zondag 6 juni

Kosten

De training kost 30,- per deelnemer

Inschrijven

via SOL of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En geef aan dat je mee wil doen aan de training. Meerdere mensen inschrijven mag ook!

Meer informatie

Website Scouting Nederland